inici

En aquest calaix de sastre trobaràs tot allò relacionat amb l'escalada a Sant Llorenç; articles apareguts en revistes, relats, texts d'opinió... També hi trobaràs un apartat de galeria fotogràfica que de mica en mica anirem ampliant amb bones instantànies, així com un apartat multimèdia amb tot allò que les noves tecnologies ens permeten penjar a la xarxa i enllaços relacionats.

Aquest espai, com tota la pàgina, és obert a la vostra participació, si tens material que consideres interessant posa't en contacte amb nosaltres.Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

Web del Parc, amb tota la informació relacionada. Aquí trobarem la normativa de les regulacions de l'escalada.


St. Llorenç del Munt.com

Magnífica pàgina web del Quico que ens permetrà situar sobre el mapa qualsevol punt singular del Parc que estiguem cercant, amb bones fotografies il·lustratives.


Trail Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Blog del Lluís un apassionat de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac, on comparteix informació sobre el massís. Dedica articles a un munt d'indrets, alguns relacionats amb l'escalada i altres no. Molt interessant.


Cau del Guille

Web-blog personal d'en Jordi Guillemot, membre de la Secció d'Investigacions Subterrànies del CET, gran apassionat de la recerca i divulgació de les cavitats del massís de Sant Llorenç del Munt.


Viquipèdia

Entrada sobre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac a l'enciclopèdia lliure


Creative Commons License   ©2008-2019 Escalada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac
  Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
condicions d'ús | contacte